iAge tips van deelnemers

Wat is er nu leuker dan je mede cursisten dingen doorgeven die je zelf hebt uitgezocht.

Voor jezelf erg leuk en voor de andere deelnemers vaak een welkome aanvulling op de tijdens de bijeenkomsten behandelde onderwerpen.

De spits werd afgebeten door dhr. Kok die een compleet uitgewerkte handleiding aanleverde om het voor de medecursisten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wie volgt?

Als u uw bevindingen tijdens de bijeenkomsten aan ons doorgeeft proberen wij deze tips hier op te nemen zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn.

Van dhr. Kok kwam de volgende suggestie die voor meerdere deelnemers wellicht interessant kan zijn.

Op het moment dat we naar de huisarts gaan is er meestal iets aan de hand waardoor er toch sprake is van enige spanning. Vaak zijn we er met ons hoofd dan ook niet helemaal bij en zodra we thuis zijn komt dan de twijfel over hetgeen de huisarts nu precies heeft verteld.

Er bestaat echter een handige App voor de iPad waarmee je gesprekken kunt opnemen zodat je deze later thuis op je gemak nog weer kunt beluisteren. Het is natuurlijk wel beleefd om de huisarts of een andere gesprekspartner vooraf even te vragen of hij of zij er mee akkoord gaat dat het gesprek wordt opgenomen.

Een huisarts zal daar weinig problemen mee hebben. Die is er zelf ook alleen maar bij gebaat dat zijn diagnose of advies duidelijk overkomt.