Grofweg kunnen we de volgende soorten beveiligingssystemen onderscheiden:

  • Geïntegreerde draadloze systemen;
  • Eenvoudige draadloze woning inbraaksystemen;
  • (semi) Professionele hybride systemen;
  • Professionele bedrade systemen;

De eerste categorie kunnen we in de meeste gevallen beter niet al te veel geld aan uitgeven. OK, deze zijn tegen zeer weinig geld te verkrijgen maar uiteindelijk levert het vaak ook weinig extra zekerheid op waardoor het credo: "Goedkoop, duurkoop" maar al te vaak op gaat.

De afgelopen jaren zijn er steeds meer eenvoudige draadloze woning inbraak systemen op de markt gekomen. Ook de meer serieuze leveranciers zijn in deze markt gestapt om zodoende ook in dit segment een graantje mee te pikken.

De aansluit- en uitbreidingsmogelijkheden zijn vaak beperkt maar voor bepaalde kleinere woningen waar weinig eisen aan de beveiligingsinstallatie worden gesteld kan hiermee in veel aantal gevallen een afdoende oplossing worden gerealiseerd.

De (semi) professionele hybride systemen is met name de categorie waar wij ons op richten. Eigenlijk het beste van twee werelden.

De kwaliteit van de beveiligingssystemen die zich reeds jaren hebben bewezen met de uitbreidingsmogelijkheden van de moderne draadloze technieken.